Over ons

Golden Drive Rijopleiding is al meer dan 10 jaar het meest vertrouwde adres voor autorijlessen in Rijswijk en omstreken. Wij zijn een rijschool die werken met meerdere WRM- & RIS- gecertificeerde instructeurs. Je krijgt les van vakbekwame, vriendelijke, geduldige en jonge instructeurs. Iedere leerling heeft een vaste instructeur. De lessen worden aangepast aan het tempo van de leerling. Iedere leerling krijgt persoonlijke aandacht en de vorderingen worden bijgehouden op een instructievorderingenkaart. De instructeurs worden iedere jaar bijgeschoold.

Wij zijn ons ervan bewust dat je een rijopleiding maar één keer in je leven volgt en dat dit een plezierige, leuke en vooral veilige gebeurtenis moet zijn. Het behalen van een rijbewijs wordt een steeds kostbaardere aangelegenheid. Wij weten dit maar al te goed en hechten dan ook veel waarde aan transparantie en veiligheid.

Begeleiding in het behalen van hun rijbewijs

Wij zien onze leerlingen als jongvolwassenen die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. Wij doen er alles aan om hen te begeleiden in het behalen van hun rijbewijs. Wij kunnen helaas niet alle verantwoordelijkheden van de leerlingen op ons nemen m.b.t. het halen van de theorie, het machtigen van de rijschool, het controleren van geldigheid van de identiteitsbewijzen of de aanlevering van gegevens zoals lestijden en BSN-nummers.

De 3 standaarden waar leerlingen op kunnen rekenen bij Golden Drive Rijopleiding:

Deskundigheid
Vertrouwelijkheid
Garantie voor succes

Menu